Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoedgeval

In de wijk

De huisartsenpraktijk werkt actief samen met disciplines in de wijk op het gebied van welzijn en gezondheid. Ontdek hieronder wat dit voor u betekent!

de stap naar gezonder

DE STAP naar Gezonder: dé startplek voor een gezond leven

We willen allemaal gezond en gelukkig oud worden. Een gezond leven helpt daarbij. Voor iedereen betekent een gezond en fijn leven wat anders. We hebben daarin allemaal onze eigen uitdagingen en wensen. Welke stap zet u richting een gezonder leven? Om u te helpen is er het platform 'destapnaargezonder' Hier vindt u leuke en handige tips, activiteiten en hulpmiddelen.

Waar kunt u mee aan de slag?

De website is anders dan andere zelfhulpwebsites. Het richt zich op zowel fysieke, sociale als mentale fitheid, is helemaal gratis en is onafhankelijk van bestaande organisaties en websites.

DE STAP naar Gezonder

Ondersteuningspunt digitalisering

Heeft u vragen over uw computer, laptop, mobiel, tablet en/of internet, dan kunt u contact opnemen met sociaal makelaar Yvonne Cuijten, via +31 6 290 923 76.

Sociaal Team

In de gemeente Heeze-Leende kunt u bij het Sociaal Team terecht voor diverse cursussen en trainingen, het aanvragen van een gehandicaptenparkeerkaart, informatie over opvoeden en opgroeien, over wat te doen als u iemand ziet die psychische hulp nodig heeft, et cetera.

Sociaal Team gemeente Heeze-Leende

Samenwerking met andere zorgverleners