Praktijk medewerkers | Huisartsen


R.J.M. Stalpers - Huisarts
BIG: 69911772501

Rob Stalpers is geboren en getogen in Brabant. Hij heeft zijn studie geneeskunde in Maastricht gevolgd. Tijdens en na zijn studie is hij gaan reizen en heeft hij als vrijwilliger/arts op Aruba en in Zuid-Afrika gewerkt. Vervolgens heeft hij in Maastricht zijn drie-jarige specialisatie tot huisarts gevolgd, waar hij in 2013 afstudeerde. 

Het College voor Huisartsen met Bijzondere bekwaamheden heeft Rob in januari 2019 benoemd tot Erkend Kwaliteits Consulent.

De Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten (RGS) heeft Rob Stalpers in september 2019 tot Erkend Huisartsopleider benoemd.

http://www.bigregister.nl/?bignummer=69911772501

W.E.D. Vermeulen - de Laat - Huisarts
BIG: 79045743601

Helmy Vermeulen is afkomstig uit Leende en heeft geneeskunde gestudeerd in Maastricht. Daarna heeft zij gewerkt in het St Jans Gasthuis te Weert op de afdeling interne/oncologie en op de spoedeisende hulp. Vervolgens heeft ze de huisartsopleiding in Maastricht gevolgd, waarna zij sinds 2000 werkzaam is in deze praktijk. Haar werkdagen zijn dinsdag en donderdag.

R.W.F.S. Stalpers - Huisarts
BIG: 39909182701

Remco is de oudere broer van Rob, eveneens geboren en getogen Brabander en heeft ook gestudeerd in Maastricht. Hij is waarnemend huisarts in de regio. 5 jaar heeft hij een huisartsenpraktijk in Eindhoven ondersteund, hierna o.a. praktijken in Tilburg, Oirschot, Geldrop en Lierop. Sinds juni 2019 is hij vast onderdeel van het team.
C. Cox - Huisarts
BIG: 9920254901

Claudia Cox is afkomstig uit Budel en heeft zowel haar geneeskunde-opleiding als de opleiding tot huisarts in Maastricht gevolgd. Met veel plezier heeft ze de afgelopen 1,5 jaar gewerkt in een huisartsenpraktijk in Valkenswaard.

Dit jaar is ze gestart met de opleiding urogynaecologie: een 2 jaar durende opleiding op het gebied van het vrouwelijk en mannelijk voortplantingsorgaan (zoals menstruatieklachten, urineverlies, overgangsklachten, erectieproblemen etc.)

Ook gaat ze in het najaar starten met een korte opleiding tot leefstijlcoach, om ook op het gebied van voeding en beweging beter advies te kunnen geven.

In haar vrije tijd onderhoudt ze haar eigen moestuin en wandelt en fietst ze graag in de natuur.

M. Verschoor - Huisarts in opleiding
BIG: 69913611701

Marianne Verschoor is opgegroeid in het Land van Heusden en Altena.
Zij heeft haar studie geneeskunde gevolgd in Utrecht. Hierna heeft zij gedurende vier jaar gewerkt als arts-assistent gynaecologie en promotieonderzoek verricht. Vervolgens heeft zij zes jaar als militair arts voor Defensie gewerkt.

In 2020 is zij begonnen aan haar opleiding tot huisarts in Eindhoven, vanuit de universiteit Maastricht.
Zij zal het eerste jaar van de opleiding werkzaam zijn in onze huisartsenpraktijk.

Het kan voorkomen dat dr. Verschoor u verzoekt om het consult op te nemen op video zodat dit met haar opleider kan worden nabesproken en beoordeeld. U bent uiteraard vrij om dit te weigeren.
Nieuws en mededelingen
Extra griepvaccins
Extra griepvaccins
Geplaatst: 20 november 2020
Huisartsenpraktijk Stalpers heeft van de SNPG extra griepvaccins gekregen voor de meest kwetsbare patiƫnten.

Lees meer
Helaas is er bij ons ook een tekort aan griepvaccins
Helaas is er bij ons ook een tekort aan griepvaccins
Geplaatst: 28 oktober 2020
Wereldwijd zijn de griepvaccins op. Hopelijk weten we na 20 november meer. Mocht het toch lukken om aan griepvaccins te komen, dan zullen wij hier direct een nieuwsbericht van op onze website plaatsen.

Lees meer
Maatregelen coronavirus
Maatregelen coronavirus
Geplaatst: 30 september 2020
Wegens het coronavirus staan wij u graag telefonisch te woord. We vragen u niet zonder afspraak naar de praktijk en aan de balie te komen.

Lees meer