Praktijk medewerkers | Huisartsen


R.J.M. Stalpers - huisarts
BIG: 69911772501

Rob Stalpers is geboren en getogen in Brabant. Hij heeft zijn studie geneeskunde in Maastricht gevolgd. Tijdens en na zijn studie is hij gaan reizen en heeft hij als vrijwilliger/arts op Aruba en in Zuid-Afrika gewerkt. Vervolgens heeft hij in Maastricht zijn drie-jarige specialisatie tot huisarts gevolgd, waar hij in 2013 afstudeerde. 

Het College voor Huisartsen met Bijzondere bekwaamheden heeft Rob in januari 2019 benoemd tot Erkend Kwaliteits Consulent.

De Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten (RGS) heeft Rob Stalpers in september 2019 tot Erkend Huisartsopleider benoemd.

http://www.bigregister.nl/?bignummer=69911772501

W.E.D. Vermeulen - de Laat - huisarts
BIG: 79045743601

Helmy Vermeulen is afkomstig uit Leende en heeft geneeskunde gestudeerd in Maastricht. Daarna heeft zij gewerkt in het St Jans Gasthuis te Weert op de afdeling interne/oncologie en op de spoedeisende hulp. Vervolgens heeft ze de huisartsopleiding in Maastricht gevolgd, waarna zij sinds 2000 werkzaam is in deze praktijk. Haar werkdagen zijn dinsdag en donderdag.

R.W.F.S. Stalpers - waarnemend huisarts
BIG: 39909182701

Remco is de oudere broer van Rob, eveneens geboren en getogen Brabander en heeft ook gestudeerd in Maastricht. Hij is waarnemend huisarts in de regio. 5 jaar heeft hij een huisartsenpraktijk in Eindhoven ondersteund, hierna o.a. praktijken in Tilburg, Oirschot, Geldrop en Lierop. Sinds juni 2019 is hij vast onderdeel van het team.
C. Cox - waarnemend huisarts
BIG: 9920254901

Claudia Cox is afkomstig uit Budel en heeft zowel haar geneeskunde-opleiding als de opleiding tot huisarts in Maastricht gevolgd. Met veel plezier heeft ze de afgelopen 1,5 jaar gewerkt in een huisartsenpraktijk in Valkenswaard. Hiernaast heeft ze een opleiding tot leefstijlcoach afgerond om ook op het gebied van voeding en beweging beter advies te kunnen geven.

Dit jaar is ze gestart met de opleiding urogynaecologie: een 2 jaar durende opleiding op het gebied van het vrouwelijk en mannelijk voortplantingsorgaan (zoals menstruatieklachten, urineverlies, overgangsklachten, erectieproblemen etc.)

In haar vrije tijd onderhoudt ze haar eigen moestuin en wandelt en fietst ze graag in de natuur.

Tim Smeijsters - huisarts in opleiding

Vanaf 1-9-2021 ben ik hier in de huisartsenpraktijk aan het werk als huisarts in opleiding. Mijn gehele derde – en tevens laatste – jaar van de huisartsenopleiding (die gekoppeld is aan de Universiteit Maastricht) zal ik in Heeze afronden.
De opleiding geneeskunde heb ik in Maastricht gevolgd. Na de opleiding ben ik werkzaam geweest op de afdeling kindergeneeskunde van het Catharina Ziekenhuis Eindhoven en heb ik in het verpleeghuis gewerkt. Het eerste jaar van de huisartsenopleiding werkte ik in de huisartsenpraktijk in Riethoven.
Nieuws en mededelingen
Moet ik naar de dokter?
Geplaatst: 25 november 2021
Twijfelt u wel eens of het nodig is naar de huisarts te gaan?

Lees meer
Wijziging inhaalmoment griepvaccinaties
Geplaatst: 22 oktober 2021
Het inhaalmoment voor het griepvaccin op dinsdag 9 november komt helaas te vervallen doordat de levering van de griepvaccins vertraagd is.

Lees meer
Nieuwe functionaliteit 'Moet ik naar de dokter?' in MijnGezondheid.net & MedGemak
Geplaatst: 22 oktober 2021
Heeft u last van bepaalde klachten, maar weet u niet of u naar de dokter moet? Gebruik 'Moet ik naar de dokter?' in MijnGezondheid.net en MedGemak voor een betrouwbaar en snel advies.

Lees meer